Ledning

Ledningen har många års erfarenhet av ekonomistyrning, teknisk förvaltning och projektutveckling.

Johan Åskogh Verkställande Direktör

Ekonom, Stockholms Internationella Handelsskola

Johan har över nio års erfarenhet från fastighetsbranschen och är verkställande direktör för Halmslätten. Han har tidigare varit CFO på Mengus Stockholm AB och redovisningsekonom på Matrisen Redovisning och Rådgivning AB.

Tel: +46 8 402 53 81

E-post: johan.askogh@paretosec.com 

Anna Forsgren Teknisk förvaltning

Civilingenjör med masterexamen inom energi- och byggfysik, Kungliga Tekniska Högskolan

Anna har över 15 års erfarenhet av teknisk förvaltning och är ansvarig för fastigheternas tekniska underhåll och tillhörande administration. Anna har tidigare arbetat för Newsec, Alecta, RIBA och IVT där hon hanterat ett flertal frågor såsom energioptimering och teknisk projektering.

Tel: +46 8 402 5386

E-post: anna.forsgren@paretosec.com 

Josefine Wallén Svensson Finansiell förvaltning

Civilekonom, Stockholms Universitet

Josefine har 3 års erfarenhet från den kommersiella fastighetssektorn och arbetar med bolagets ekonomi och rapportering. Josefine kommer senast från Steen & Ström där hon arbetat med ekonomisk förvaltning och har tidigare arbetat på Assa Abloy och Relacom som redovisningsekonom och controller.

Tel: +46 8 402 53 96

E-post: josefine.wallensvensson@paretosec.com 

Sara Williamson Investerarrelationer

Civilekonom, Umeå Universitet

Sara har mångårig erfarenhet från den finansiella sektorn och arbetar förutom som IR ansvarig för bolaget som CEO för Pareto Business Management. Sara kommer senast från EY där hon arbetat som management konsult och Rezidor Hotel Group som business controller.

Tel: + 46 (0)8 402 53 94
E-post: Sara.williamson@paretosec.com 

Halmslätten Fastighets AB

Halmslätten är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar två moderna miljöcertifierade logistikfastigheter i Halmstad och Umeå.