Ledning

Ledningen har många års erfarenhet av ekonomistyrning, teknisk förvaltning och projektutveckling.

Johan Åskogh Verkställande Direktör

Ekonom, Stockholms Internationella Handelsskola

Johan har över nio års erfarenhet från fastighetsbranschen och är verkställande direktör för Halmslätten. Han har tidigare varit CFO på Mengus Stockholm AB och redovisningsekonom på Matrisen Redovisning och Rådgivning AB.

Tel: +46 8 402 53 81

E-post: [email protected] 

Ingeborg Magnusson Investerarrelationer

Ekonom med magisterexamen samt fil.kand. i rättsvetenskap, Stockholms Universitet

Ingeborg har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är ansvarig för bolagets relationer med investerare. Ingeborg har tidigare arbetat för Pareto Securities i New York och Stockholm med inriktning på marknadsföring och public relations.

E-post: [email protected] 

Josefine Wallén Svensson Finansiell förvaltning

Civilekonom, Stockholms Universitet

Josefine har 3 års erfarenhet från den kommersiella fastighetssektorn och arbetar med bolagets ekonomi och rapportering. Josefine kommer senast från Steen & Ström där hon arbetat med ekonomisk förvaltning och har tidigare arbetat på Assa Abloy och Relacom som redovisningsekonom och controller.

Tel: +46 8 402 53 96

E-post: [email protected] 

Johan Ahlström Teknisk förvaltning

Johan är utbildad Fastighetsförvaltare vid John Ericsson Institutet och är ansvarig för fastigheternas tekniska underhåll och tillhörande administration. Johan har tidigare arbetat på Sveriges Bostadsrättscentrum (SBC), Valvet Förvaltning och Nabo i roller som byggprojektledare, fastighetschef och teknisk chef.

Tel: +46 8 402 53 86
E-mail: [email protected]